Gepost op

Schroefjes moertjes en andere klusspullen opbergen

Wie een beetje van klussen houdt, weet ook dat er een hoop spullen bij komen kijken. Van apparaten, machines en werkbanken tot de kleinere onderdeeltjes. Schroevendraaiers en ander klein gereedschap is nog wel gemakkelijk op te bergen of aan een bord te hangen, maar wat doe je met je schroefjes en andere onderdeeltjes?

Natuurlijk is een rek aan de muur handig. Maar helaas zijn de rekken die je bij een bouwmarkt koopt vaak ook ontzettend prijzig. Voor een simpel rek betaal je al snel vijftig euro. Wil je toch op een eenvoudige manier je kleinste klusbenodigdheden netjes opbergen? Kies dan voor deze oplossing die ik op Pinterest vond.

Bron: http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/46/f9/97/46f99758232f0dc4b17232d15bf912dc.jpg

Bewaar voortaan al je lege pindakaas- jam- en andere glazen potjes. Boor aan de bovenkant van de deksels vier gaatjes en schroef de deksels van de potjes aan de onderkant in een boekenplank of aan de binnenkant van een plank in de kast. Het is niet alleen praktisch, maar ziet er ook nog eens leuk uit! Voortaan weet je het juiste schroefje in een handomdraai te vinden!