Disclaimer

Ondanks de constante zorg en aandacht die wij besteden aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kan Insperieur niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens en de inhoud van de site. Insperieur aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site of de (on)bereikbaarheid van de site.

Foto’s op Insperieur.nl zijn gemaakt door onszelf, tenzij anders vermeld. Wij kunnen gebruik maken van beeld van externe partijen, maar doen dit niet zonder een bronvermelding. Mocht je gebruik willen maken van het door ons gebruikte beeld, zorg dan dat onze credits en een link naar onze site erbij vermeld staan of de bron waarvan wij het beeld gebruikt hebben. Ben je het er niet mee eens dat wij je beeld gebruikt hebben, laat het ons dan spoedig weten want dan kunnen wij naar juistheid handelen.

Links naar andere websites

Op deze site tref je een aantal links aan naar andere websites. Insperieur is niet aansprakelijk voor de inhoud van die sites en/of de wijze waarop die sites omgaan met jouw (persoons)gegevens. Lees hiervoor het privacy beleid, de disclaimer, de copyright notice en algemene voorwaarden,indien aanwezig,van de site die je bezoekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


negen − = 4

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>